Lyn's FotoPage

By: Lyn Creativo

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 23-Dec-2008 22:42 Email | Share | | Bookmark
Cat Audition

 
 
 
View all 6 photos...
entry kali di creditkan pada wan, tok wan & azmie yg berkeje same menjayakan (skima plak ayat aku) shooting session dengan Jojet, Buyut, Kakak dan Nikolasaswad









Monday, 15-Dec-2008 22:21 Email | Share | | Bookmark
Paws Subang

 
 
 
View all 4 photos...
shooting kali ni kat subang.. tempat ni kecik sikit berbanding dengan yg kat Ampang..






Sunday, 30-Nov-2008 22:03 Email | Share | | Bookmark
SPCA Ampang

 
 
 
View all 6 photos...
Gambar ni aku shoot utk asment aku lah.... Huhu.. DOMESTIC CAT.. Penat nk cari gambar kucing beratus2 ekor.. klu ade sesiapa yang sudi2 menyumbangkan gambar kucing mereka yg sedang beraksi.. aku sangat mengalu2kannya..

Mane2 gambar yg akan di pilih akan di creditkan dlm FYP application aku nnt....
so ni adelah antara gambar 2 PET SHELTER yg telah di shoot oleh aku, my lovely panda(wan) dan muham serta norliy








Sunday, 23-Nov-2008 21:24 Email | Share | | Bookmark
Hafiz & Ain

 
 
 
View all 7 photos...
actually gambar ni aku da lame perap dlm pc aku ni... da jadi pekasam sudey.. huhu.. been buzy wif lot of asment lately...

sian rumate aku... aku minta maaf kat dia sbb aku bz dengan FYP aku sekrang... SOWIE SOWIE....

btw.. this wedding aku dapat petolongan dengan wan dan muham... Love you dear.. tengs for the effort and muhamm aku da belanja ko makan sudeyy da da pi main jejauh..





Wednesday, 12-Nov-2008 20:32 Email | Share | | Bookmark
Kellie's Castle

 
 
 
View all 7 photos...
Actually, aku gi sini sbb menemankan sahabat aku ni wat asement FYP dia. Maka secara x langsung aku pun berkongsi dengan dia dlm shooting ni. Semasa melawat kat sini, terasa bulu meremang.. hahaha x tau kenapa tapi sepanjang aku tour kat kestil ni terasa cam ade org tgk je segala pergerakan aku.. HUHU.. biarlah rahsia..













[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net